PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 x ~ Katie Green ~ x

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katie

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 03-08-11
Woonplaats : Heerlen

Your Character
Animal ID: Red fox
Age: 16
Partner: I'm a lonely star in the endless space.

BerichtOnderwerp: x ~ Katie Green ~ x   wo aug 03, 2011 4:56 am

- Basic character information

Birth Name: Katie Green
Nickname[s]: Kat
Gender: Female
Age: 16
Birth date: Januari 7th, 1995
Major Explanation: Katie is een aparte meid. Aan de ene kant is ze best verlegen, maar aan de andere kant kan ze ook erg dapper zijn. Ze houdt van de natuur en geniet volop van het leven. In het kort is ze: Vrolijk, rustig en creatief.
Animal Identity: Red fox.- Personality

Likes: Natuur, de nacht, stilte en rust, dieren en planten, vrij kunnen zijn.
Dislikes: Ruzie en gevechten, mensen die denken dat ze alles weten of kunnen, mensen die dieren haten.
Fears: Brand, insecten en bloed.
Strengths: Ze kan erg snel rennen en heel goed klimmen.
Weaknesses: Eigenwijs en koppig, soms onhandig. Het wil ook wel eens voorkomen dat ze zich even 'afsluit' en na gaat denken.- Appearance

Celebrity Play By: -
Appearance: Ze heeft altijd een ketting om met een klein vosje erop. Om te ontspannen heeft ze haar Ipod mee, en oordopjes of een headphone.


- History

About yourself: Katie is opgegroeid met haar vader, moeder en broer en zusje. Ze is op haar zevende verhuisd naar een ander stad. Het was een kleine stad, maar toch modern. Daar voelde ze zich thuis. Op school vond ze het makkelijk, ze is immers altijd goed geweest in leren. Haar vader werkte meestal, en haar moeder tot 2 uur 's middags. Als ze alleen was, verveelde ze zich meestal. Haar huiswerk was snel af, dus had ze erg veel tijd over. In de buurt van hun huis was een groot bos, daar ging ze meestal heen. Klimmen in bomen en door het bos rennen, zo voelde ze zich thuis. Inmiddels was ze al 14, en kwam nog steeds even vaak in het bos als vroeger. Het bos kende ze al uit haar broekzak. Toen ze op haar bureau keek lag er een brief. Katie las de brief haastig, omdat ze al vermoedde dat die belangrijk was. Katie, ga naar het bos. Je vind de weg wel. Die zin viel haar het meest op. Zo snel als ze kon snelde ze naar het bos. Daar werd ze dieper het in geleid, door een gids die ze niet kon zien. Uiteindelijk kwam ze bij een open plek uit, en hoewel ze elk plekje in het bos wel kende, kende ze deze plek niet. Er verscheen tussen de bomen een vos, die plotseling voor haar neus stond. Katie keek in de ogen van de vos en voelde zich vreemd. Toen viel ze flauw. Ze werd verbaasd wakker, en zag dat ze geen handen meer had, maar poten. Ze had geen haar meer, maar een vacht, geen neus, maar een snuit. Alles was duidelijk. Ze was een vos geworden. Katie had al eens eerder gehoord van de zogenaamd 'Shape Shifters', maar ze had nooit durven dromen dat ze er zelf een was. Haar ouders waren verdwenen, en in de brief stond niets te vertellen aan haar broer en zusje. Vanaf dat moment is er een politie-onderzoek gestart en is haar tante samen met haar oom voor de drie komen zorgen. Toen Katie 16 was vertrok ze om te gaan 'studeren', maar eigenlijk vertrok ze hierheen.

Parents: Joseph Green, Lauren Roth.
Siblings: James Green [21], Gracie Green [13].
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
x ~ Katie Green ~ x
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kelynn High :: Character Creation :: Filling Cabinet-
Ga naar: