PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I like it like that!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kiki

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 22-11-11

Your Character
Animal ID: Sneeuwuil
Age: 16 Jaar.
Partner: Luke, I'm still crazy in love with you

BerichtOnderwerp: I like it like that!    zo nov 27, 2011 7:59 am

Het was zo'n warme 'plak-dag' vandaag in Kelynn. Kiki had toen ze wakker was geworden eerst haar ochtendritueeltje uitgevoerd en was toen in haar bikini geschoten. Ze had een handdoek mee en was opweg naar het zwembad waar vreemd genoeg niemand was. Ze liep op haar slippers door het gras heen naar het zwembad toe. Er was een glijbaan bij die niet heel erg spectaculair was en verder was het gewoon een grote bak met water. Wel een fijne bak met water. Kiki legde haar handdoek neer en deed haar slippers erop uit. Toen liep ze naar het zwembad. Voor de rand bleef ze even stilstaan. Ze had Luke al een tijdje niet meer gezien. Maar ze twijfelde geen moment aan het feit dat hij iemand anders zou.. nee. Dat zou hij niet doen. Al had ze hem een tijdje niet meer gezien, ze wist zeker dat hij geen rare kunstjes uithaalde. Ze was er pas achter gekomen dat ze een shapeshifter was. Ze was bijna direct vanuit TL overgeplaatst naar hier, naar Kelynn High. Kiki schudde haar hoofd en zette haar handen aan de rand van het zwembad. Ze zette zich af en maakte handstand het water in. Het was eerst koud, maar na een paar rondjes zwemmen was het wel warmer.

[Eerst Luke. ;D]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luke

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 02-08-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Maastricht

Your Character
Animal ID: Haviksvalk x
Age: 17 x
Partner: Kiki♥ Your love is my heartbeat x

BerichtOnderwerp: Re: I like it like that!    zo nov 27, 2011 8:22 am

Vanuit de hoge boom toppen keken twee scherpe gele ogen naar de grond. Luke had nu bijna volledige controle over zijn dierlijke vorm. Het leven als een haviksvalk beviel hem geweldig. Zijn blik was een stuk scherper dan als mens en hij voelde zich zo ontzettend vrij. Natuurlijk was hij altijd al vrij geweest, aangezien hij een wees was en nooit problemen had gehad met ouders. Toch was dit anders. Dit was vrijer. Anders dan andere keren.
Luke sloeg zijn vleugels uit en maakte een scherpe duikvlucht. Een meter of vier boven de grond trok hij weer op en bleef laag boven de grond vliegen. Hij wist precies waar hij vandaag naar toe wilde gaan. Ondanks dat hij maar bar weinig had geslapen vannacht en zichzelf nou niet echt optimaal voelde, was hij toch van plan om zijn oude hobby weer op te pakken. Zwemmen.
Het was inmiddels bijna een half jaar geleden dat hij erachter kwam dat hij een shapeshifter was. Zijn hart was gebroken toen hij naar Kelynn High moest en daardoor Kiki achter moest laten. Toch hadden ze op alle mogelijk manieren contact weten te behouden. Zijn geluk kon dan ook niet op toen hij te horen kreeg dat ze ook naar Kelynn kwam. Alleen was het jammer dat hij haar nog niet had gezien.
Inmiddels was hij bij het zwembad aangekomen, in zijn mensenvorm dan wel. Snel schoot hij een pashokje in, kleden zich in zijn donkerblauwe zwembroek en propte zijn spullen in z'n kluisje. Hij liep soepeltjes naar het zwembad toe en ging aan de rand staan. Net op het moment dat hij in het water wilde springen merkte hij een bekend iemand op. Met een grijns op zijn gezicht dook hij stilletjes in het water in en met een paar krachtige slagen onderwater was hij bij haar. Geruisloos kwam hij bovenwater en plaatste zijn handen voor haar ogen. "Rara, wie ben ik?" fluisterde hij in haar oor en grijnsde. Terwijl hij zijn handen weghaalde, dook hij weer onderwater en zwom om haar heen, om aan de andere kant weer bovenwater te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Kiki

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 22-11-11

Your Character
Animal ID: Sneeuwuil
Age: 16 Jaar.
Partner: Luke, I'm still crazy in love with you

BerichtOnderwerp: Re: I like it like that!    zo nov 27, 2011 9:12 am

Kiki hoorde iets achter haar, maar toen ze omkeek zag ze alleen dat een boomtak bewoog, heel veel verderop. Sinds ze had ontdekt wat ze was was ze veel scherper geworden. Toen ze niks zag draaide ze zich weer om en zwom nog wat heen en weer. Ze wist dat Luke hier ergens rond liep, op Kelynn dan. Ze had hem nog niet gezien maar dat kwam misschien omdat ze pas net twee dagen of zo hier was. Ze veegde haar natte, blonde haren uit haar gezicht en draaide zich naar de glijbaan. Toen ze erna toe wou zwemmen voelde ze dat iets achter haar kwam staan. Ze kende maar één iemand die zo stil kon duiken in water, die zo zachtjes kon zwemmen. Twee handen werden voor haar ogen gelegd. "Rara, wie ben ik?" Werd er aan haar gevraagd. Alsof ze de stem niet zou herkennen.
Net toen ze achterom wou kijken dook hij het water in en zwom om haar heen. Ze draaide haar hoofd terug en toen hij weer naar boven kwam vloog Kiki meteen om zijn nek en kuste hem. "Ik heb je gemist." Zei ze en liet haar hoofd in zijn nek liggen. Ze had hem echt gemist, heel erg. De dagen dat ze zonder hem nog in TL moest blijven waren als een mini hel, elke dag weer hetzelfde. Het was er niet makkelijker op geworden. Ze werd overal continue na geroepen en uitgescholden. Iedereen die haar ooit had gekent leek haar te haten. Opeens. Ze verstevigde haar grip op Luke, ze wou hem nooit meer loslaten. Ze was té bang dat hij dan weer zou verdwijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Luke

avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 02-08-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Maastricht

Your Character
Animal ID: Haviksvalk x
Age: 17 x
Partner: Kiki♥ Your love is my heartbeat x

BerichtOnderwerp: Re: I like it like that!    ma nov 28, 2011 8:41 am

Hij was dat 'ie Kiki nooit voor de gek kon houden. Daar kon ze hem veel te goed voor. Maar het was wel altijd leuk om het te proberen. Hij grijnsde toen Kiek hem direct om de hals vloog en hij haar lippen op de zijne voelde. Zachtjes kuste hij haar terug en sloeg zijn armen om haar middel heen. "Ik heb je gemist," haar stem was nog altijd even zoet als ze vorige keer. Ze was niets veranderd. Hij glimlachte en legde zijn hoofd boven op het hare, wat was het toch een geluk dat hij groter was dan haar. "Ik jou ook," zei hij daarna zachtjes. Maar hard genoeg om boven het lawaai van het zwembad heen te komen. De dagen dat hij gescheiden had moeten leven van Kiki was als een hel voor hem. Hij had zich dagenlang niet meer vertoont en was sinds enkele dagen pas van z'n kamer af gekomen om de buitenwereld te verkennen. "Ik ben blij dat je hier bent, bij mij," sprak hij tegen haar witblonde haar, terwijl hij haar heerlijke geur opsnoof. Hij merkte dat ze haar grip om hem heen verstevigde en hapte even naar adem. "Lieverd, ik wil wel graag blijven leven," bracht hij moeizaam uit. Hij haalde haar armen uit zijn nek en tilde haar op uit het water. Voorzichtig legde hij d'r over zijn schouder heen en liep naar de kant. Eenmaal daar aangekomen legde Luke Kiki op de rand, zodat ze kon gaan zitten en hees zichzelf daarna uit het water om naast d'r te gaan zitten. Hij sloeg zijn arm om haar middel heen en trok d'r aan zijn zijde. "Ik laat je nooit meer gaan," zei hij daarna met een grijns op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I like it like that!    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I like it like that!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kelynn High :: The School :: Swimming Pool-
Ga naar: