PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Elysee Porte

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elysee

avatar

Aantal berichten : 98
Registratiedatum : 04-08-11

Your Character
Animal ID: witte uil
Age: 16
Partner: -

BerichtOnderwerp: Elysee Porte   do aug 04, 2011 2:58 am

- Basic character information

Birth Name: Elysee Florence Estelle Zoé Jeanne Porte
Nickname[s]: Elysee, Porte, E.
Gender: vrouw
Age: 16
Birth date: 17 juli 1995
Major Explanation: Elysee maakt niet snel vrienden omdat ze heel gemeen en kattig is/lijkt. Maar als je dan toch een vriendschap opbouwt dan laat ze je niet meer gaan.
Animal Identity: witte uil- Personality

Likes: Italië, haar broer, strandfeesten, haarverf...
Dislikes: Frankrijk, haar moeder, school...
Fears: spinnen en insecten
Strengths: als je de moeite waard bent, dan kan je alles van haar vragen
Weaknesses: bitch, ongeïnteresseerd in anderen hun leven- Appearance

Celebrity Play By: -
Appearance: Oorspronkelijk ravenzwart haar, maar vaak geverfd. Uiteindelijk heeft ze haar natuurlijke haarkleur laten terugkomen, maar dat zal waarschijnlijk niet lang duren. Heel dunne wenkbrauwen, wat haar een streng uiterlijk geeft. Helblauwe ogen, altijd heel zwaar met make-up aangezet. Ze draagt alle kledingstijlen.- History

About yourself: Elysee Porte is opgegroeid in de lichtstad Parijs, maar haar zomers bracht ze altijd door in één of ander buitenhuis aan de Franse kust. Haar moeder (Anne-Marie-Claire Odette Porte) is van de Franse adel en vindt dat ze zo al geld genoeg heeft, dus doet ze hele dagen niets anders dan theekransjes houden met haar rijke en ordinaire vriendinnen. Haar oorspronkelijk Amerikaanse vader (Jeremy Harte) werkt dagen rond in zijn softwarebedrijf. Elysee haat haar ordinaire moeder en houdt van haar vader. Ze heeft ook nog een broer, Timothy, die niet dezelfde achternaam draagt als haar. Timothy is de oudste en is geboren in de tijd dat haar ouders nog ongelooflijk veel van elkaar hielden dus vond haar moeder het geen probleem dat Timothy de achternaam van haar vader kreeg. Toen Elysee op de wereld kwam was de liefde tussen Anne-Marie-Claire Odette en Jeremy al behoorlijk afgekoeld dus wilde haar moeder per sé dat Elysee Elysee Porte zou heten.
Toen ze tien was ontdekte ze haar tweede ik; een sneeuwwitte uil. Dat was een verwarrende tijd en ze stond er alleen voor. Pas toen ze vijftien was ontmoette ze een volwassen soortgenoot, een vriend van de familie. Samen met die vriend, Thomas Claudel, maakte ze een plan. Omdat Elysee rebelleerde op school bood Thomas aan om haar naar een kostschool in het zuiden van Frankrijk te sturen. In de vakanties kon ze dan op zijn landgoed blijven of naar huis terugkeren. Elysee overtuigde haar vader en haar moeder en die lieten haar gaan. Terwijl Elysee nu op Kelynn High zit denken haar ouders dat ze op een gerenommeerde kostschool zit en is Thomas haar dekmantel.
Parents: Anne-Marie-Claire Odette Porte (wil altijd zo aangesproken worden, moeder) en Jeremy Harte (vader)
Siblings: Timothy Harte
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Elysee Porte
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kelynn High :: Character Creation :: Filling Cabinet-
Ga naar: