PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Katniss Rosée

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katniss

avatar

Aantal berichten : 114
Registratiedatum : 04-08-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : De Liemers

Your Character
Animal ID: Wolverine [Veelvraat]
Age: 15
Partner: Ought I to have?

BerichtOnderwerp: Katniss Rosée   do aug 04, 2011 11:18 pm

- Basic character information

Birth Name: Katniss Rosée
Nickname[s]: Kat, Katniss
Gender: Vrouw
Age: 15
Birth date: 2 februari 1996
Major Explanation: Katniss is een kalm meisje. Ze lijkt heel gesloten, maar is eerlijk en open tegen vriendinnen - al heeft ze daar maar weinig van. Ze wil over het algemeen liever met rust gelaten worden dan in de belangstelling staan.
Animal Identity: Veelvraat.- Personality

Likes: Natuur, rust, muziek - alle soorten, al kan ze niet zingen en speelt ze maar matig gitaar - en tekenen.
Dislikes: Grote feesten, lezen
Fears: Gevaarlijke situaties - dat wilt zeggen: alleen rond een uur of twee in een klein steegje met twee ouwe mannen erbij.
Strengths: Goede tekenaar, snel van begrip en ad rem.
Weaknesses: Dyslectisch, licht claustrofobisch- Appearance

Celebrity Play By: Random DA.
Appearance: Spijkerbroek, T-shirts in felle kleuren of met opdrukken [van die zooi die ze in de Sting verkopen], en daaronder all-stars.- History

About yourself: Katniss werd geboren in Noorwegen. Ze woonde in een kleine boerderij met haar ouders, een twee jaar jonger broertje en twee geiten. Die boerderij lag op afstand van een dorpje, zo klein dat het nauwelijks drie straten telde en iedereen elkaar kende. Op haar zesde verhuisde ze naar Groningen, in Nederland, het land waar haar moeder vandaan kwam. Toch kan ze zich Noorwegen nog goed herinneren en ze gaan er elke vakantie heen. De winter valt in het noorden vroeg en Katniss hield er altijd van om lange wandelingen te maken. Tijdens één van die wandelingen kwam ze tot de schokkende ontdekking dat ze méér was dan alleen een mens, maar toen ze terug was, had ze niet de kans om iets te vertellen: haar moeder was - bijna ironisch - de oude hooizolder opgeklommen, de ladder was gebroken en haar moeder was naar beneden gevallen. Ze liep een hersenbloeding op en was binnen een paar uur overleden. Daarna keerde Katniss' met haar broertje en vader terug naar huis, maar haar vader bleef naar Noorwegen verlangen. Katniss echter wilde er niets meer mee te maken hebben en ze werd dwars en brutaal. Op een gegeven moment besloot een maatschappelijk werkster dat het het beste zou zijn als Katniss naar een internaat zou gaan, genaamd Kelynn High - "speciaal gericht op gevallen als Katniss". Haar vader maakte van die kans gebruik en emigreerde naar zijn geboorteland. Katniss' broertje nam hij mee.
Parents: Vader is Jonathan Rosée, 45 jaar, geboren in Noorwegen. Daar woont hij nu weer. Moeder is Alice Rosée-Taylor, die twee jaar geleden omkwam; ze was toen 47 jaar. Of ze een shapeshifter was, is niet bekend.
Siblings: Samuel John Rosée, nu 9 jaar. Katniss schijnt niet altijd de oudste geweest te zijn: haar moeder was eerder zwanger, maar dit kind stierf voor haar tweede verjaardag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://kelynn.actieforum.com/t113-marits-setjes-3#1079
 
Katniss Rosée
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kelynn High :: Character Creation :: Filling Cabinet-
Ga naar: