PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 #Nikki Williams x

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikki

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 03-08-11
Woonplaats : Naast de buren. ;3

Your Character
Animal ID: Timber Wolf
Age: 17 Years old
Partner: -

BerichtOnderwerp: #Nikki Williams x   wo aug 03, 2011 3:31 am

- Basic character information

Birth Name:Nikki Christina Williams
Nickname[s]: Nikki
Gender: Female
Age: 16, 5 Years old
Birth date: 6 July, 1995
Major Explanation: Nikki is iemand die houdt van leven. Zij is vroeger vaak naar feestjes geweest en heeft daar al haar zorgen weg gedanst. Ze is een opgewekte, en vrolijke meid. Natuurlijk kan deze meid ook wel een bitch zijn- maar dat zijn de meeste meisjes, toch?
Animal Identity: Timber Wolf- Personality

Likes: Feestjes, California, natuur, de maan, avonden, uitgebreid rennen.
Dislikes: Gevechten, racisme, etc
Fears: Kleine, vieze beesten/insecten., spinnen.
Strengths: Intelligentie, laatste woord willen hebben, trouw, vriendelijk.
Weaknesses: Ongeduldig, ze kan zich afsluiten van de wereld; Music on, world off.- Appearance

Celebrity Play By: -
Appearance: Ze heeft altijd een medaillon met een foto van haar moeder, ook als wolf zijnde hangt de ketting om haar nek. & een Ipod met oortjes in haar zak.- History

About yourself: Nikki was de eerstgeborene, en ze was bijna meteen al erg gesteld op haar moeder. Ze deed alles met haar, en van haar moeder mocht ook meer. Na vier jaar werd haar broertje geboren. Haar vader ging alleen maar met haar broertje om- hij gunde haar geen blik meer waardig. Hij had grote plannen voor haar broertje. Hij moest gaan voetballen, en hij moest uiteindelijk heel goed worden. Nikki daarintegen ging alleen maar naar feestjes. Terwijl haar vader langzaam een drank probleem kreeg, werd haar moeder ziek. Kanker. Nikki ging elke dag met haar broertje gelijk na school naar haar moeder in het ziekenhuis. Haar moeder had haar een medaillon gegeven. Er stond een pik zwarte wolf op de ene kant, en op de andere kant haar moeder. Nikki had de wolf niet begrepen, maar ze had er niets over gevraagd.
Uiteindelijk overleed haar moeder toen zij dertien jaar oud was. Zes dagen later werd haar moeder begraven, en op de begravenis had haar vader gelachen. Hij had zo hard gelachen- het kwam door de drank, maar iedereen had zich aan hem geërgerd. Dat was de druppel voor Nikki. Ze besloot om al het drank het huis uit te gooien, en dat deed ze ook. Haar vader werd daar boos om en begon te slaan. In die periode ontdekte ze dat ze een wolf was, en begreep ze ook dat haar moeder er ook een was. Dit was jaren zo doorgegaan totdat zij uit het huis werd gegooid. Haar broertje moest daar blijven, en met pijn in haar hart had ze afscheid genomen. Ze had wel gehoord van Kelynn High, en besloot om daarheen te gaan en haar leven verder te leven.
Parents: Christina Williams[R.I.P] x John Williams
Siblings: John Jr. Williams
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
#Nikki Williams x
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kelynn High :: Character Creation :: Filling Cabinet-
Ga naar: